ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συναδέλφισσες/ συνάδελφοι,

Στις εποχές της μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας που διανύουμε, η ΕΛΜΕ Ηρακλείου έχει ως πρώτιστο και σταθερό μέλημά της να αντιπαλέψει τις πολιτικές που έφεραν τους εκπαιδευτικούς -μαζί με τα πλατειά κοινωνικά στρώματα- στα όρια της ανέχειας και της αναξιοπρεπούς διαβίωσης.

Ταυτόχρονα, ως μέτρο προσωρινής ανακούφισης της δύσκολης καθημερινότητας των συναδέλφων, η ΕΛΜΕ Ηρακλείου δημιουργεί ένα δίκτυο τοπικών επιχειρήσεων που θα προσφέρουν καλύτερες τιμές στα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου.

Ως τώρα, στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν οι παρακάτω επιχειρήσεις:

1. Τεχνόπολις – Βιτσέντζος Κορνάρος, με είσοδο 6 ευρώ (φοιτητικό)
2. Βιβλιοπωλείο «Αναλόγιο», με έκπτωση 10-15%
3. Καφεκοπτείο «Αθανασάκη», με έκπτωση 10%.
4. Ξηροί καρποί «Χωραΐτης», με έκπτωση 10%.
5. Στον όμιλο των εταιρειών Goodyear (7 εταιρείες ελαστικών), έκπτωση 35% στην τιμή καταλόγου.
6. Στα Κούρος fitness accessories, έκπτωση 30% σε όλα τα είδη, εκτός οργάνων γυμναστικής.

Σε όλες τις παραπάνω επιχειρήσεις, η έκπτωση θα προσφέρεται με επίδειξη της κάρτας μέλους της ΟΛΜΕ. Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων, κάρτες της ΟΛΜΕ θα διατίθενται είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το σωματείο, είτε μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την ΕΛΜΕ Ηρακλείου (elmeheraclion@gmail.com).

Η παραπάνω λίστα αναμένεται να εμπλουτιστεί άμεσα. Για οποιαδήποτε προσθήκη στη λίστα των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ Ηρακλείου για ενεργή στήριξη των εκπαιδευτικών, θα ενημερωθείτε σχετικά.

Ως ΕΛΜΕ Ηρακλείου δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν τους εκπαιδευτικούς στην επισφάλεια και την κοινωνία στην εξαθλίωση και θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό των συναδέλφων με οποιονδήποτε τρόπο.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος

Ρηγάκης Ζαχαρίας
Ο Γενικός Γραμματέας

Σκεπεταράκης Αντώνιος